Piirrä oma Helsinkisi sarjakuvakävelyllä la 29.8.

Helsinki piirtäen!

Suomi on sarjakuvan suurvalta: kuvallisesta kerronnasta on tullut Suomen vahvuus. Valokuvat ovat tuttu tapa kerätä muistoja. Mutta entä jos tallentaisit kokemuksesi piirtäen? 

Kertovan kuvan kiertokävelyllä opit poimimaan muistot talteen omaan luonnoskirjaan. Sinua ohjaavat opas ja Sarjakuvakeskuksen opettaja, joiden kanssa näet tutut kohteet uusin silmin. Vaikka olisit aiemmin piirrellyt vain tikku-ukkoja, kokeneen sarjakuvaopettajan johdolla opit uusia tapoja tehdä kuvia. Riittää jos osaat pitää kynää kädessä! Kävelyllä syntyvää luonnoskirjaa piirretään itselle eikä sitä arvostella. Kirja ja muut tarvikkeet sisältyvät hintaan ja jäävät kuvineen sinulle muistoksi.

helsinki-piirtaen-web
Sarjakuvakävely järjestetään lauantaina 29.8.2015 klo 18–20. Se alkaa Finlandia-talon pihalta (Mannerheimintie 13)  Mannerheimintien puolelta. Hinta on 20 € ja se sisältää oppaat tarinat, sarjakuvaopettajan antaman ohjauksen sekä materiaalit, jotka osallistujat saavat omikseen. 

Kierrokselle otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 25 osallistujaa. Lippuvaraukset ja kyselyt sähköpostitse osoitteeseen sarjakuvakavely@gmail.com viimeistään tuntia ennen kierroksen alkua. Varatut liput maksetaan oppaalle viimeistään puoli tuntia ennen kierroksen alkua, minkä jälkeen mahdollisesti vapaaksi jääneet liput myydään paikan päällä.

Tapahtuman järjestävät Suomen sarjakuvaseura ja Helsingin Turistioppaat ry.