Kesäleirit Sarjakuvakeskuksella

Kesaleiri banneri

Kesän päiväleirit lapsille ja nuorille

Lasten sarjakuvaleiri 7–12-vuotiaille 6.–10.6. ma–pe klo 10–15 , 150 €
Nuorten mangaleiri 10–17-vuotiaille 13.–17.6. ma–pe klo 10–15, 50 €
Lasten sarjakuva- ja animaatioleiri 7–12-vuotiaille 20.-23.6. ma–to klo 10–15 150 €

Ilmoittaudu mukaan leireille verkkokauppamme kautta 16.3. klo 13 alkaen!

Lasten sarjakuvaleirillä lapset pääsevät suunnittelemaan hahmoja, maailmoja sekä harjoittelemaan tarinankerrontaa. Leirillä tehdään oma sarjakuvalehti, joka painetaan ja sen saa lopuksi jokainen kotiin muistoksi. Teemme myös muita pienempiä sarjakuvatehtäviä. Kaikki leirillä tarvittavat välineet löytyvät sarjakuvakeskukselta.

Nuorille suunnatulla mangaleirillä kehitetään omia hahmoja sekä suunnitellaan ja piirretään oma pitkä sarjakuvatarina. Lisäksi kurssilla tutustutaan mangaan taiteenalana. Kurssi soveltuu sekä aloittelijoille että mangaa jo pidempään harrastaneille. Kurssilla työskennellään Sarjakuvakeskuksen materiaaleilla ja tutustutaan erilaisiin mangakan työvälineisiin. Kurssilla saa käyttää myös omia välineitä. Leiri on OKM:n tukema ja siksi edullisempi kuin muut kesäleirit.

Sarjakuva- ja animaatioleirillä opitaan animaation perusteet sekä tehdään sarjakuvia. Animaatiotekniikoista harjoittelemme piirrosanimaatiota sekä stopmotionia. Leirille voi tulla, vaikkei olisi sarjakuvia tai animaatioita ikinä tehnyt, mutta siellä oppii varmasti uutta, vaikka olisikin jo aiheeseen perehtynyt. Kaikki leirillä tarvittavat välineet löytyvät sarjakuvakeskukselta.

Sarjakuvaseuran jäsenet, työttömät ja opiskelijat ovat oikeutettuja alennuksiin kesäleirien hinnoista. Lasten leirien alennuksen saat koodilla KURSSIALENNUS2022. Nuorten kurssin alennushinta löytyy kaupasta erillisenä tuotteena. Alennusta ei voida myöntää jälkikäteen.

Minimimäärä osallistujia Sarjakuvakeskuksen kursseille on 10. Jos osallistujia on vähemmän, kurssi voidaan joutua perumaan. Ilmoitamme kurssin peruuntumisesta viimeistään viikko ennen kurssin alkua.