Elokuun kuvitusnäyttely Näkyvyys-galleriassa: Nadja Sarell: #100daysofminiportraitswithcups 3.–25.8.

Kuvittaja Nadja Sarellin näyttely #100daysofminiportraitswithcups Näkyvyys-galleriassa 4.8.–25.8.2017. Järjestäjä: Kuvittajat ry

Avajaiset torstaina 3.8. klo 18-20, tervetuloa! 

Avajaismusiikista vastaa Kati Salo & Asko Keränen Duo.

Taiteiden yönä 24.8. klo 18–20 voit heittäytyä näyttelyn maailmaan myös oman tekemisen kautta: Tarkemmat tiedot Nadja Sarellin ohjaamasta nonstop-työpajasta päivitetään Facebook-tapahtumaan elokuun alussa.

nadjasarell

Somesuosion tuoma näkyvyys on monella alalla päivän sana. Ajatus kiinnosti myös kuvittaja Nadja Sarellia, joka osallistui Instagramissa#The100DayProject -haasteeseen. Ideana oli toteuttaa jotakin luovaa joka päivä sadan päivän ajan ja jakaa lopputulokset omalla Instagram-tilillä. Sarell työsti sadan päivän aikana yhteensä sata pientä kuvitusta, joiden kaikkien teemana ovat kuvittajaa viehättäneet kuva-aiheet: kupit ja hahmot – näyttelyn nimessä esiintyvän hashtagin mukaisesti. 

Herkullisen värikkäät kuvitukset on toteutettu eri tekniikoita vaihdellen: Piirtäen, maalaten, kollaasitekniikalla ja tietokoneella. Sadan päivän aikana syntynyt kokonaisuus onkin osoitus kuvittajan ammatissa tarvittavasta loputtomasta mielikuvituksesta. Myyntinäyttelyssä ovat mukana projektin kaikki sata pikku kuvaa. Esillä on myös originaalikuvituksia sekä julisteen muotoon kehittyneitä kuvia.

www.nadjasarell.com
Instagram: @nadjasarell 

Näkyvyys-galleria, Porthaninkatu 9, Helsinki

Avoinna ma–pe 11–18, la 11–16, su suljettu

Linkki Facebook-tapahtumaan. Lisätietoa info@kuvittajat.fi