Dimcos – sähköinen pienlehtitaivas

Tervetuloa Suomen sarjakuvaseuran digitaaliseen Pienlehtitaivaaseen!

Sähköisestä verkkokirjakaupasta voit ostaa teoksia kätevästi rekisteröitymällä Dimcosiin Facebook-tunnuksillasi tai sähköpostilla. Maksaminen palvelussa tapahtuu Paypal-tilin kautta pankki-tai luottokortilla. Verkkokaupasta ostettuja julkaisuja voi lukea ja kommentoida selaimesssa ja laiteriippumattomasti.     

Dimcos logotKaupan tarjontaan kuuluu tällä hetkellä esimerkiksi muutosta käsittelevä kaunis kuvakirja Piperi Potta, nykyaikainen parisuhdesarjis Pupu vs. Karhu sekä maailmankaikkeuden saloja paljastavan Läskimooses-sarjakuvalehden kolme ensimmäistä numeroa. Nyt kaupasta voi myös ladata ilmaiseksi Messuhenki-lehden, joka on koostettu tämän vuoden Helsingin Kirjamessuilla. Messuhengestä löytyy lasten ja sarjakuvabloggaajien strippejä, sekä esimerkiksi Hugleikur Dagssonin, Pertti Jarlan ja Heikki Paakkasen kirjavinkkejä. Verkkokaupasta ostettuja julkaisuja voi lukea ja kommentoida kätevästi ja laiteriippumattomasti esimerkiksi tableteissa ja tietokoneella. 

Sarjakuvasi sähköiseen kauppaan

Suomen sarjakuvaseura ry tarjoaa yhteistyössä sarjakuvantekijöille mahdollisuuden julkaista omia teoksiaan sähköisessä verkkokirjakaupassamme täysin maksuttomasti. Lataa käytännön ohjeet teosten toimittamiseen Sarjakuvaseuralle täältä ja lähetä teoksesi osoitteeseen digitaivas@gmail.com. Tiedustelut voi osoittaa samaan osoitteeseen. 

www.dimcos.com/sarjakuvakeskus