Arabian Katufestivaali + Robottiohjelmaa lapsille 17.5.

arabian-katufestivaali-logo2014-540-variArabian Katufestivaali on valtava kierrätys- ja katutaidetapahtuma, joka täyttää Arabian alueen monitaiteellisella ohjelmalla 17.5.14. Oleskelulle avatulla Hämeentiellä sekoittuu laaja kirjo taidetta (mm. kotimaisen katutaiteen näyteikkuna), sirkusta, musiikkia, tanssia, performansseja, kirppareita (mm. Kääntöpaikan jättikirppis), kierrätystä, ravintoloita, kahviloita, erilaisia työpajoja lapsille ja aikuisille, sekä Ravintolapäivän kahviloita ja ravintoloita suljetulla Hämeentiellä ja lähiympäristössä.

Sarjakuvakeskuksella paljon ohjelmaa lapsille!

robottilapset

ROBOTTIPAJA

Sarjakuvakeskukselle voi tulla tekemään maailman mahtavimpia robotteja. Vapaat non-stop-työpajat kaikenikäisille lapsille Katufestivaalin yhteydessä. Voit jättää aikuisesi parkkiin esimerkiksi Sarjakuvakeskuksen kahvio-galleriaan.

SINÄ, ROBOTTI – Osallistu suureen robottimarssiin!

Voit tulla rakentamaan oman robottiasusi ja lähteä mukaan valloittamaan Arabiaa. Oman asusi voit tehdä joko etukäteen tai paikan päällä! Robottimarssi Sarjakuvakeskuksen edestä (Hämeentie 150) lähtee klo 16.15.

Robottiasun tekoohjeet isompana täällä.

NALLESTASI N.A.L.L.E. 78 -robotti

Tuo oma lelusi, esim. nalle tai oma dinosaurus mukaasi – duunataan siitä robotti ReX-10 00 D!

robottinalle-aliisa-peltoniemi

ROBOTTIMYYNTI

Voit tuoda oman robottilelusi myyntiin Sarjakuvakeskuksen kauppaan. Sieltä voit käydä noutamassa tapahtuman pätteeksi robottisi takaisin, ellei se ole ehtinyt muuttua rahaksi.

www.artova.fi/arabiankatufestivaali

Robottimarssi-web