Stop motion -animaation perusteiden intensiiviviikonloppu (kevät 2021) PERUTTU

animaatiokuva

*Koronainfo

Stop motion-animaation intensiiviviikonlopussa käydään läpi animaation perusteita. Viikonlopun työpajassa opitaan liikkuvan kuvan perusperiaatteet mutta työpaja sopii myös kokeneemmalle animaation tekijälle.
Viikonloppuna käydään läpi animaation kaikki vaiheet: ideointi, teemat, käsikirjoitus ja toteutus. Pohdimme erilaisia tapoja hyödyntää animaatiota osallistujien lähtökohdista käsin. Osallistujat pääsevät kokeilemaan erilaisia animaatiotyylejä esimerkiksi piirtäen, muovailemalla ja askartelemalla lavasteita.

Intensiiviviikonloppu sopii mm. aiheesta kiinnostuneille, kuvataiteilijoille, sosiaalialan ohjaajille, opettajille ja kaikille muille, jotka voivat hyödyntää animaatiota työskentelyssään. Kurssilta saat kurssitodistuksen.
Stop motion- sovellus on helppo oppia ja sitä on mahdollista käyttää hyvinkin erilaisten ryhmien kanssa toimiessa. Sovellus on ilmainen. Materiaalit saat paikan päältä ja käytössä on Sarjakuvakeskuksen tabletteja.

kurssin TIEDOT

Aikataulu:17.4.-18.4.2021 klo 10-16

Opetuspaikka: Sarjakuvakeskus, Porthaninkatu 9, 00530 Helsinki

Ilmoittautuminen verkkolomakkeella

Maksu: 150 € / 115 € sis. alv 24% (alennus Suomen sarjakuvaseuran jäsenille, opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille.)

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova ja sen voi peruuttaa maksutta 2 viikkoa ennen kurssin alkua osoitteeseen opetus@sarjakuvakeskus.fi. Tämän jälkeen perimme 20 euron peruutusmaksun. Kurssin alettua ei peruuttaminen ole enää mahdollista, jolloin perimme kurssin täysihintaisena.

Minimimäärä osallistujia Sarjakuvakeskuksen kursseille on 10. Jos osallistujia on vähemmän, kurssi voidaan joutua perumaan.