Seikkailusarjisleiri

seikkailusarjiskuvitus aurinko

Tule tekemään sarjakuvaa yhdessä seikkaillen!

Seikkailusarjisleirillä sukelletaan osaavien opettajien kanssa toiminnallisesti sarjakuvan tekemiseen leikin, ulkoilun ja yhdessä tekemisen kautta. Leiri toteutetaan pääosin ulko-opetuksena.

Leirillä suunnitellaan hahmoja ja ideoidaan ympäristöjä tutuilla ja harvinaisemmilla välineillä. Sisältöä tarinoihin opitaan löytämään lähiympäristöstä yhdessä ihmetellen. Tutuksi tulevat ideointi ja piirtäminen eri välineillä. Aiempaa kokemusta sarjakuvasta tai muusta taiteen harrastamisesta ei tarvita, tarvitset vain reipasta seikkailumieltä!

Aikataulu: ma–to 18.10.–21.10.2021 klo 10–15

Paikka: Maunula-talo, Metsäpurontie 4

Kurssimaksu: 50 € / 30 € (alennus opiskelijoille ja työttömille)

Ikäsuositus: 7-12

Opettajat: Verna Kuntsi ja Ella Kautto / Seikkailutaidekoulu

Ilmoittautuminen Sarjakuvakeskuksen verkkokaupan kautta torstaina 9.9. klo 12 alkaen.

Leirin aikana ei tarjota lounasta tai välipaloja, vaan osallistujat tuovat omat eväät.

Seikkailusarjistoiminta tuotetaan yhteistyössä Seikkailutaidekoulun kanssa. Toimintaa tukee Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset osoitteeseen opetus@sarjakuvakeskus.fi viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin alkua, sen jälkeen veloitamme 20 €. Kurssin peruuttaminen kurssin alettua ei ole mahdollista.

Minimimäärä osallistujia Sarjakuvakeskuksen leireille on 10. Jos osallistujia on vähemmän, kurssi voidaan joutua perumaan. Ilmoitamme kurssin peruuntumisesta viimeistään viikko ennen kurssin alkua.

Mikäli leiri on jo täynnä/loppuunmyyty, voit ilmoittautua varasijalle sähköpostitse: opetus@sarjakuvakeskus.fi

Kuvitus: Anna Neva