Sarjakuvailmaisu 3

Sarjakuvailmaisu 3 -kurssilla keskitytään pitkän novellimaisen sarjakuvan luomiseen. Ensimmäisen lukukauden pääteema on käsikirjoittaminen. Kurssille tultaessa olisi hyvä, että valmiina olisi jo jonkinlainen tarinanrunko tai idea ja luonnoksia, joiden pohjalta pääsee heti kiinni työskentelyyn.

Kurssi pitää sisällään lukuvuoden käynnistysviikonlopun, joka koostuu kahdesta kuuden tunnin työpäivästä lauantaina ja sunnuntaina. Tämän jälkeen ryhmä tapaa joka toinen viikko keskiviikkoisin. Kurssin aikana on myös pienryhmätapaamisia, jotka sovitaan kurssin alettua.

Kurssille pääsee automaattisesti käytyään kurssin Sarjakuvailmaisu 1 & 2, mutta kurssille voi myös hakea erikseen lähettämällä oman synopsiksen ja tarinaan liittyviä luonnoksia sekä CV:n (osoitteeseen info@sarjakuvakeskus.fi). Kurssi sisältää paljon itsenäistä työskentelyä.

sarjakuvailmaisu-kuvitus

KURSSITIEDOT:

Ajankohta: 17.9.–3.12.14, keskiviikkoisin klo 17–19. Kurssi sisältää intensiiviviikonlopun ja henk.koht. tapaamisia opettajan kanssa, mutta näiden pmäärät sovitaan kurssin alkaessa opettajan kanssa.

Hinta: 100/120€ (alennus Suomen sarjakuvaseuran jäsenille, opiskelijoille ja työttömille)

Opettaja: Pääopettajana sarjakuvataiteilija Joonas Lehtimäki + vierailevia opettajia

Kuva: Joonas Lehtimäki