Sarjakuvailmaisu 3 (syksy 2015)

Sarjakuvailmaisu 3 -kurssilla keskitytään pitkän novellimaisen sarjakuvan luomiseen. Ensimmäisen lukukauden pääteema on käsikirjoittaminen. Kurssille tultaessa olisi hyvä, että valmiina olisi jo jonkinlainen tarinanrunko tai idea ja luonnoksia, joiden pohjalta pääsee heti kiinni työskentelyyn.

Kurssi pitää sisällään lukuvuoden käynnistysviikonlopun 26.–27.9., joka koostuu kahdesta kuuden tunnin työpäivästä lauantaina ja sunnuntaina. Tämän jälkeen ryhmä tapaa joka toinen viikko keskiviikkoisin. Kurssin aikana on myös pienryhmätapaamisia, jotka sovitaan kurssin alettua.

Kurssille pääsee automaattisesti käytyään kurssin Sarjakuvailmaisu 1&2, mutta kurssille voi myös hakea erikseen lähettämällä oman synopsiksen ja tarinaan liittyviä luonnoksia sekä CV:n (osoitteeseen info@sarjakuvakeskus.fi). Kurssi sisältää paljon itsenäistä työskentelyä.

sarjakuvailmaisu-kuvitus

KURSSITIEDOT:

Ajankohta: käynnistysviikonloppu 26.–27.9.15 ja jatkossa keskiviikkoisin klo 17–19 (ei aivan viikoittain) ja tapaamisia sopimuksen mukaan ryhmänä tai tutorointina opettajan kanssa. Kurssi jatkuu myös keväällä 2016.

Hinta: 95/120 € (alennus Suomen sarjakuvaseuran jäsenille, opiskelijoille, työttömille ja eläkeläislle)

Opettaja: Pääopettajina sarjakuvataiteilijat Hannele Richert ja Antti Hintsa + vierailevia opettajia

Kuva: Joonas Lehtimäki