Nuorten Sarjakuvakurssi (kevät 2021)

sarjakuvakeskus kurssikuvitukset mickeygirl

Kuvitus: Kati Vuopala.

*Koronainfo

Nuorten sarjakuvaryhmässä otetaan sarjakuvan osa-alueet haltuun rennossa ilmapiirissä. Ryhmässä suunnitellaan hahmoja ja ideoidaan ympäristöjä tutuilla ja harvinaisemmilla välineillä. Sisältöä sarjakuviin opitaan löytämään omasta elämästä ja lähellä olevista mielenkiintoisista asioista. Tutuksi tulevat ideointi, käsikirjoittaminen, piirtäminen ja värittäminen eri välineillä sekä oman sarjakuvajulkaisun valmistaminen. Aiempaa kokemusta sarjakuvasta tai muusta taiteen harrastamisesta ei tarvita, mutta ryhmä soveltuu myös sarjakuvataitojen syventämiseen.

KURSSIN TIEDOT:

Aikataulu: tiistaisin 19.1.-20.4.2021 klo 16.00-17.45 (talvilomaviikolla 8 ei opetusta)

Kurssimaksu: kevätlukukausi 115 € / 80 € (alennus Sarjakuvaseura ry:n ja Sarjakuvantekijät ry:n jäsenille.)

Sisarusalennus on 25 % (ensimmäinen sisarus maksaa normaalin maksun, muut saavat 25 %:n alennuksen)

Ikäsuositus: 12-18

Opettaja: Veera Varteva

Ilmoittautuminen verkkolomakkeen kautta

Opetuspaikka: Sarjakuvakeskus Porthaninkatu 9

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova ja sen voi peruuttaa maksutta 2 viikkoa ennen kurssin alkua osoitteeseen opetus@sarjakuvakeskus.fi. Tämän jälkeen perimme 20 euron peruutusmaksun. Kurssin alettua ei peruuttaminen ole enää mahdollista, jolloin perimme kurssin täysihintaisena.

Minimimäärä osallistujia Sarjakuvakeskuksen kursseille on 10. Jos osallistujia on vähemmän, kurssi voidaan joutua perumaan. Ilmoitamme kurssin peruuntumisesta viimeistään viikko ennen kurssin alkua.