Nuorten animaatiokurssi (kevät 2021)

*Koronainfo

Nuorten animaatiokurssi soveltuu animaatioharrastuksen vasta aloittaville sekä animaatioita jo pidempään tehneille. Kurssilla työskennellään Sarjakuvakeskuksen tableteilla mutta myös omat tabletit tai puhelimet käyvät työvälineiksi. Kurssilaiset pääsevät kokeilemaan erilaisia animaatiotekniikoita sekä syventymään animaatioon taiteenalana. Tämän lisäksi kurssilla opetellaan tarinankerrontaa, äänisuunnittelua, piirtämistä ja muita kuvan tekotapoja.

KURSSIN TIEDOT

Aikataulu: tiistaisin 19.1.-13.4.2021 klo 17.00-18.45 (talvilomaviikolla 8 ei opetusta)

Kurssimaksu: kevätlukukausi 115 € / 80 € (alennus Sarjakuvaseura ry:n ja Sarjakuvantekijät ry:n jäsenille.) Sisarusalennus on 25 % (ensimmäinen sisarus maksaa normaalin maksun, muut saavat 25 %:n alennuksen)

Ikäsuositus: 11-16

Opettaja: Lauri Pulkkinen

Ilmoittautuminen verkkolomakkeen kautta

Opetuspaikka: Leikkipuisto Arabia, Arabianpolku 1 A 1

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset osoitteeseen opetus@sarjakuvakeskus.fi viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin alkua, sen jälkeen veloitamme 20 €. Kurssin peruuttaminen kurssin alettua ei ole mahdollista.

Minimimäärä osallistujia Sarjakuvakeskuksen kursseille on 10. Jos osallistujia on vähemmän, kurssi voidaan joutua perumaan. Ilmoitamme kurssin peruuntumisesta viimeistään viikko ennen kurssin alkua.