Lasten ja nuorten sarjakuvakurssi Tikkurilassa (syksy 2017)

supertytto

Kurssilla käydään läpi sarjakuvanteon vaiheet – ideointi, käsikirjoittaminen, luonnostelu, puhtaaksi piirtäminen ja tekstaus – itse tehden. Kurssilla suunnitellaan hahmoja ja ideoidaan ympäristöjä tutuilla ja harvinaisemmilla välineillä. Kurssikokonaisuuden päätteeksi tehdyistä töistä kootaan näyttely tai oma lehti. Osallistumismaksu sisältää materiaalit, mutta omia lempivälineitä saa myös ottaa mukaan. Iltapäiväkurssille voi osallistua koko kurssin ajaksi tai vaikka vain muutamalle kerralle. Kurssi sopii sekä uusille tulokkaille että aiemmin sarjakuvakurssin käyneille. Ikäryhmältään kurssi sopii n. 7–12-vuotiaille.

KURSSIN TIEDOT:
Opettaja: Heta Huttunen
Aikataulu: Tiistaisin 12.9.–5.12. kello 17.15–18.45 (yht. 12 kertaa, syyslomaviikolla 17.10. ei opetusta)
Paikka: Vernissan sarjakuvapiste, Kulttuurikeskus Vernissa, Tikkurilantie 36, 01300 Vantaa
Hinta: Hinta: 65€ / 12 kertaa, 7€ / yhden kerran. Sisarusalennus on 25 % (ensimmäinen sisarus maksaa normaalin maksun, muut saavat 25 %:n alennuksen). Myös ryhmäalennus vähintään viiden hengen ryhmistä. Alennus on 20% täydestä kurssihinnasta per henkilö.
Ilmoittautuminen: Verkkolomakkeen kautta.
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset osoitteeseen info@sarjakuvakeskus.fi viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin alkua, sen jälkeen veloitamme 20€. Kurssin peruuttaminen kurssin alettua ei ole mahdollista.