Lasten ja nuorten sarjakuva- ja animaatiokurssi Karakalliossa (syksy 2017)

Kurssilla käydään läpi sarjakuvan ja animaation perusteita vaihe vaiheelta. Tutuksi tulevat niin ideointi, käsikirjoittaminen, luonnostelu, piirtäminen kuin animointikin. Kurssilla suunnitellaan hahmoja ja ideoidaan ympäristöjä tutuilla ja harvinaisemmilla välineillä. Kurssikokonaisuuden päätteeksi tehdyistä töistä kootaan näyttely, lehti tai animaationäytös. Osallistumismaksu sisältää materiaalit, mutta omia lempivälineitä saa myös ottaa mukaan.
Iltapäiväkurssille voi osallistua koko kurssin ajaksi tai vaikka vain muutamalle kerralle. Kurssi sopii sekä uusille tulokkaille että aiemmin sarjakuvakurssin käyneille. Ikäryhmältään kurssi sopii 7–12-vuotiaille.
Kurssin tiedot:
Paikka: Karatalo, Kotkatie 4, 02620 Espoo
Aikataulu: 14.9.–7.12. torstaisin klo 16.45–18.15 (12 opetuskertaa, syyslomalla 19.10. taukoa)
Opettaja: Kalle Keinonen
Hinta: 65 € / 12 kertaa, 7 € / yhden kerran. Sisarusalennus on 25 % (ensimmäinen sisarus maksaa normaalin maksun, muut saavat 25 %:n alennuksen). Myös ryhmäalennus vähintään viiden hengen ryhmistä. Alennus on 20 % täydestä kurssihinnasta per henkilö.
Ilmoittautuminen: Verkkolomakkeen kautta. Mainitse alennusryhmästä lisätiedoissa.
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset osoitteeseen info@sarjakuvakeskus.fi viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin alkua, sen jälkeen veloitamme 20 €. Kurssin peruuttaminen kurssin alettua ei ole mahdollista.
 
julistekuvalgbtwidget