Animaatiokurssi Espoon kulttuurikeskuksella (syksy 2019)

Animaatiokurssilla opitaan liikkuvan kuvan perusperiaatteet. Kurssille voi tulla, vaikkei olisi animaatioita ikinä tehnyt. Kurssilta oppii kuitenkin varmasti uutta, vaikka olisikin jo aiheeseen perehtynyt.

Kurssilla käydään läpi animaation kaikki vaiheet: ideointi, käsikirjoitus ja toteutus. Kurssilaiset pääsevät kokeilemaan erilaisia animaatiotekniikoita piirtäen ja valokuvaten. Kurssilla työskennellään paljon ryhmissä.

Kurssin sisältöjä ovat mm. ideointi ja käsikirjoittaminen, stopmotion- ja piirrosanimaation tekniikat.

PERUSKURSSIN TIEDOT:

Aikataulu: 18.9.-11.12. keskiviikkoisin klo 15–16.45 (12 opetuskertaa, syyslomaviikolla 42 ei opetusta)

Ikäsuositus: 8–12

Opettaja: Lauri Pulkkinen

Paikka: Tapiolan sarjakuvapiste, Espoon kulttuurikeskus,

Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo. Kokoushuone, alin kerros.

Kurssimaksu: 65 €  / 12 kertaa, 7 €  / yhden kerran

Ilmoittautuminen:  Verkkolomakkeella. Jos ilmoittaudut vain osalle kurssikerroista, kerro siitä lisätietokohdassa!

Sisarusalennus on kaikile lastenkursseille 25 % (ensimmäinen sisarus maksaa normaalin maksun, muut saavat 25 %:n alennuksen). Myös ryhmäalennus vähintään viiden hengen ryhmistä. Alennus on 20% täydestä kurssihinnasta per henkilö.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset osoitteeseen opetus@sarjakuvakeskus.fi viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin alkua, sen jälkeen veloitamme 20 €. Kurssin peruuttaminen kurssin alettua ei ole mahdollista.

Minimimäärä osallistujia Sarjakuvakeskuksen kursseille on 8. Jos osallistujia on vähemmän, kurssi voidaan joutua perumaan. Ilmoitamme kurssin peruuntumisesta viimeistään viikko ennen kurssin alkua.