Kesäkuun kuvakirjakurssi lapsille 2015

Kesän kuvituskurssin teemana on kuvakirja. Kurssilla kuvitetaan vanha klassinen satu, mutta tarina otetaan aluksi työn alle ja pistetään se kokonaan uuteen uskoon. Sadun pohjalta tehdään uusi käsikirjoitus yhdessä ja tämän jälkeen jokainen saa kuvitettavaksi oman osuuden sadusta. Oppilas kokeilee lähetyä omaa osuuttaan sadusta muutamalla erilaisella kuvitustekniikalla. Syntyneistä tarinan osista kootaan lasten yhteinen kuvakirja, josta otetaan pieni painos. Jokainen kurssilainen sitoutuu ostamaan yhden kappaleen kirjaa ja hinta kuuluu kurssi hintaan. Jos kirjoja haluaa useamman on niitä mahdollista tilata 20 euron hintaan.

Satu, jota lähdetään muokkaamaan kurssilla on Kolme pientä porsasta. Satuun kannattaa tutustua ennen kurssia niin, että tarina on lapsille jo valmiiksi tuttu.

Kurssille otetaan 12 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssille kannatta varata eväät mukaan lounaaksi. Iltapäivällä tarjoillaan talon puolesta pieni hedelmävälipala. Kurssille voi ottaa mukaan omia lempi työvälineitä jos haluaa, mutta kaikki tarvittavat välineet tulevat kyllä talon puolesta.

Kurssitiedot:

Aikataulu: Ma–to 1.–4.6.15 klo 10–15
Hinta: 80 €
Ikäsuositus: 7–12
Paikka: Sarjakuvakeskus, Arabianranta, Hämeentie 150, 00560 Hki
Opettaja: Antti Hintsa
Ilmoittaudu lomakkeen kautta!

Kuvitus: Sara Valta