Hiihtoloman lastenkurssit Sarjakuvakeskuksella

Sarjakuvatyöpaja 18.2.-19.2.

hiihtoloma-webHiihtolomaviikolla järjestettävällä lastenkurssilla tutustutaan erilaisiin tapoihin tehdä sarjakuvaa. Kurssilla tehdään sarjakuvaa sekä suureen kokoon että tulitikkurasiaan. Oppilaat tutustuvat sarjakuvan perinteisiin työvälineisiin ja harvinaisempiin tekniikoihin.

Kurssi ei edellytä aiempaa kokemusta sarjakuvasta tai piirtämisestä, tärkeintä on kiinnostus aiheeseen. Materiaalit taiteellista työskentelyä varten löytyvät Sarjakuvakeskukselta.

Kurssipäivät: 18.2.–19.2. klo 9–15
Hinta: 50€. 
Kurssihinta sisältää pienen välipalan, mutta omat eväät voi myös ottaa mukaan. 
Ikäsuositus: 7–12
Paikka: Sarjakuvakeskus

Katutaidetyöpaja 20.2.-22.2.

katutaide-webKatutaidetyöpajassa tutustutaan yleisesti katutaiteeseen ja populaareihin taidemuotoihin. Kurssilla tehdään omia tarroja, julisteita, pinssejä ja graffiteja eri tekniikoin. Pieniä teoksia toteutetaan Sarjakuvakeskuksella ja sen lähiympäristössä. Työpajassa on myös mahdollisuus tuunata omia vaatteita ja tehdä omannäköisiä kasseja yms.

Kurssi on käytännön tekemiseen painottuva johdatus vähemmän tunnettuihin taidemuotoihin ja taiteeseen, jota ei yleensä taiteena pidetä. Materiaalit taiteellista työskentelyä varten löytyvät Sarjakuvakeskukselta.

Kurssipäivät: 20.2.–22.2. klo 9–15
Hinta: 70€. Kurssihinta sisältää pienen välipalan, mutta omat eväät voi myös ottaa mukaan.
Ikäsuositus: 7–12
Paikka: Sarjakuvakeskus

 

ILMOITTAUDU KURSSILLE

 

HUOM! Katutaide- ja sarjakuvatyöpajan yhteishinta on 100€. Ryhmäalennus viiden hengen ryhmistä. Alennus on 20% täydestä kurssihinnasta per henkilö. Ryhmäilmoittautumiset sähköpostiin info@sarjakuvakeskus.fi 

Sarjakuvakeskus sijaitsee Taideteollisen korkeakoulun edessä, perille pääsee keskustan suunnasta parhaiten busseilla 68, 71, 74 tai raitiovaunuilla 6 tai 8. Sarjakuvakeskuksella on kahvila, joten mukaan voi halutessaan varata pientä karkkirahaa.