Dokumentaarisen sarjakuvan lyhytkurssi (kevät 2018)

Miten sarjakuva välittää tietoa? Miten sarjakuva vaikuttaa? Mihin kaikkeen sarjakuvaa voi käyttää? Dokumentaarisen sarjakuvan kurssilla tutustutaan monipuolisesti mm. yhteiskunnalliseen ja historialliseen sarjakuvaan, sarjakuvajournalismiin ja infosarjakuvaan. Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta sarjakuvien tekemisestä tai piirtämisestä, vaan kurssi sopii kaikille visuaalisen viestinnän hyödyntämisestä kiinnostuneille. Perehdymme esimerkiksi aihevalintaan, ideointiin ja tiedonhankintaan sarjakuvan näkökulmasta sekä erilaisiin kuvakerronnan mahdollisuuksiin.kirjoituskone400maialiukko

Kurssitiedot:

Opettaja: Verna Kuutti ja vierailijat
Aika: 2.5.–30.5. keskiviikkoisin klo 18–20
Paikka: Sarjakuvakeskus, Porthaninkatu 9
Hinta: 60€/50€ (Alennus Sarjakuvaseuran jäsenille,
työttömille ja opiskelijoille)
Ilmoittautuminen: täällä

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset osoitteeseen info@sarjakuvakeskus.fi viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin alkua, sen jälkeen veloitamme 20€. Kurssin peruuttaminen kurssin alettua ei ole mahdollista.
 
Minimimäärä osallistujia Sarjakuvakeskuksen kursseille on 8. Jos osallistujia on vähemmän, kurssi voidaan joutua perumaan. Ilmoitamme kurssin peruuntumisesta viimeistään viikko ennen kurssin alkua.