Lasten ja nuorten animaatiokurssit Arabiassa (kevät 2017)

Jos olet osallistunut kurssille syksyllä 2016 etkä ole ilmoittanut lopettamisesta, sinun ei tarvitse ilmoittautua uudestaan vaan sinun oletetaan automaattisesti jatkavan kurssilla myös keväällä 2017. Ilmoitathan mahdollisimman nopeasti osoitteeseen info@sarjakuvakeskus.fi mikäli et enää jatka!

Huom! Kurssit järjestetään hiihtolomaan saakka Sarjakuvakeskuksen tiloissa osoitteessa Hämeentie 150. Hiihtoloman jälkeen kurssit siirtyvät Bokvillaniin, Hämeentie 125.

ANIMAATION PERUSKURSSI – HUOM! UUSI AIKA!

 Animaation peruskurssilla opitaan liikkuvan kuvan perusperiaatteet. Kurssille voi tulla, vaikkei olisi animaatioita ikinä tehnyt. Kurssilta oppii kuitenkin varmasti uutta, vaikka olisikin jo aiheeseen hiukan perehtynyt.Kurssilla käydään läpi animaation kaikki vaiheet: ideointi, käsikirjoitus ja toteutus. Kurssilaiset pääsevät kokeilemaan erilaisia animaatiotekniikoita piirtäen ja valokuvaten. Kurssilla työskennellään paljon ryhmissä.Kurssin sisältöjä ovat mm. ideointi ja käsikirjoittaminen, GIF-animaatio, pala-, vaha- ja esineanimaatiot, valograffiti ja zoetrooppi.

PERUSKURSSIN TIEDOT:

Torstaisin 19.1.–18.5. klo 15–16.45 (yht. 16 kertaa, hiihtolomalla 23.2. ja kiirastorstaina 13.4. taukoa)
Ikäsuositus: 8–12
Kurssimaksu: 80€ / 15 kertaa, 50€ / kuusi kertaa tai 10€ / yhden kerran
Ilmoittautuminen:  Lomakkeella. Jos ilmoittaudut vain osalle kurssikerroista, kerro siitä lisätietokohdassa!

ANIMAATION JATKOKURSSI – Huom! uusi aika!

Animaation jatkokurssilla keskitytään vahvemmin omien pitempien animaatioiden tekemiseen, kun perustekniikat ovat hallussa. Kurssin sisältö painottuu enemmän animaation työvaiheisiin kuin tekniikoiden kokeiluun. Ennen jatkokurssilla aloittamista suositellaan käymään läpi animaation peruskurssi, mutta kurssilla voi myös ilmoittautua suoraan, jos aiempaa kokemusta animaation parissa löytyy.

JATKOKURSSIN TIEDOT: 

Torstaisin 19.1.–18.5. klo 17–18.45 (yht. 16 kertaa, hiihtolomalla 23.2. ja kiirastorstaina 13.4. taukoa)
Ikäsuositus: 9–14
Kurssimaksu: 80€ / 15 kertaa, 50€ / kuusi kertaa tai 10€ / yhden kerran
Ilmoittautuminen: Lomakkeella. Jos ilmoittaudut vain osalle kurssikerroista, kerro siitä lisätietokohdassa!

Sisarusalennus on kaikile lastenkursseille 25 % (ensimmäinen sisarus maksaa normaalin maksun, muut saavat 25 %:n alennuksen). Myös ryhmäalennus vähintään viiden hengen ryhmistä. Alennus on 20% täydestä kurssihinnasta per henkilö. 

kesäkurssi sarjis

Kuva: Maija Ihanainen

KURSSILAISTEN VIDEOITA KEVÄÄLTÄ 2015:

Animaatiokurssi 2015: kollaasi

Animaatiokurssi 2015: ryhmien animaatiot