Animaation jatkokurssi (syksy 2019)

Animaation jatkokurssilla keskitytään vahvemmin omien animaatioiden tekemiseen, kun perustekniikat ovat hallussa. Kurssin sisältö painottuu enemmän animaation työvaiheisiin ja sisältöön kuin tekniikoiden kokeiluun. Ennen jatkokurssilla aloittamista suositellaan käymään läpi animaation peruskurssi, mutta kurssilla voi myös ilmoittautua suoraan, jos aiempaa kokemusta animaation parissa löytyy.

Jatkokurssin tiedot:

Aikataulu: 17.9.–10.12. tiistaisin klo 17–18.45 (12 opetuskertaa, syyslomaviikolla 42 ei opetusta)

Ikäsuositus: 9–14

Opettaja: Lauri Pulkkinen

Opetuspaikka: Leikkipuisto Arabia, Arabianpolku 1 A 1

Kurssimaksu: 80 € / 15 kertaa, 50 € / kuusi kertaa tai 10 € / yhden kerran

Ilmoittautuminen: Verkkolomakkeella. Jos ilmoittaudut vain osalle kurssikerroista, kerro siitä lisätietokohdassa!

Sisarusalennus on kaikile lastenkursseille 25 % (ensimmäinen sisarus maksaa normaalin maksun, muut saavat 25 %:n alennuksen). Myös ryhmäalennus vähintään viiden hengen ryhmistä. Alennus on 20% täydestä kurssihinnasta per henkilö.

lmoittautuminen on sitova. Peruutukset osoitteeseen opetus@sarjakuvakeskus.fi viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin alkua, sen jälkeen veloitamme 20€. Kurssin peruuttaminen kurssin alettua ei ole mahdollista.

Minimimäärä osallistujia Sarjakuvakeskuksen kursseille on 8. Jos osallistujia on vähemmän, kurssi voidaan joutua perumaan. Ilmoitamme kurssin peruuntumisesta viimeistään viikko ennen kurssin alkua