Hello World

Justin Wong (s. 1974) on hongkongilainen sarjakuva- ja mediataiteilija. Hän on opiskellut taidetta ja digitaalista mediaa Lontoossa. Valmistuttuaan hän oli mukana palkitussa Web 2.0 -projektissa. Palattuaan Hongkongiin Wong on työskennellyt yliopisto-opettajana sekä mediamuotoiluyrityksen taiteellisena johtajana.

Hello World on omaelämäkerrallinen teos taiteilijan ja hänen poikansa elämästä. Siinä leikitellään graafisilla kuvakkeilla. Hello World on kiinnostava kohtauspiste aikusten ja lasten maailmojen, kuin myös idän ja lännen sekä perinteen ja modernin välillä.

Justin Wong (1974) is a comic and media artist from Hong Kong. He studied arts in Hong Kong and digital media in London. After he graduated, he participated in a Web 2.0 project. After returning to Hong Kong, Wong has been working as a university teacher as well as an art director in a media design company.

Hello World is an autobiographical work, based on the life of the author and his son. The pages play with graphical icons. Hello World is an interesting melting point between the worlds of adults and children, east and west, tradition and the modern.

Englanniksi ja kiinaksi.
20 s., värillinen.
Koko: 350 mm x 400 mm.
Hinta: 20,00 €.
Paino: InPrint, Latvia.
ISBN 978-952-5972-19-1.

Saatavilla verkkokaupasta.

Justin Wong sample