Ajankohtaiset kurssit

Ilmoittautuminen kesän ja syksyn kursseille verkkolomakkeella.

kesän ja syksyn 2020 KURSSIT

VERKKOKURSSIT

AIKUISILLE:

NUORILLE:

* Koronainfo syksy 2020 // Corona info autumn 2020

(In English below)

Sarjakuvakeskus valmistautuu toteuttamaan syyskauden kurssien opetuksen lähiopetuksena pienemmissä ryhmissä, ja erityistä huomiota tiloihin ja siisteyteen kiinnittäen. Seuraamme tiiviisti viranomaisten ohjeistusta ja suosituksia liittyen koronaviruksen leviämistä ehkäiseviin käytäntöihin.

Kurssit pyritään järjestämään etäopetuksena jos lähiopetuksen järjestäminen ei ole syksyllä mahdollista. Selvitämme silloin osallistujilta mahdollisuuden osallistua etäopetukseen ja osallistujien riittävyyden kurssin viemiseksi loppuun etäkurssina. 

Joillekin lähiopetuksen kursseille on myös mahdollista osallistua etäoppilaana. Tämä on kurssikohtaista ja tästä lisätietoa opetus@sarjakuvakeskus.fi

Sarjakuvakeskuksen kurssit muissa sarjakuvapisteissä noudattavat myös kaikkia viranomaisten ohjeistuksia tilanteeseen liittyen. Muiden sarjakuvapisteiden käytännöistä koronatilanteeseen sopeutumisessa ilmoitetaan lisää tilanteen selvitessä. Lisätietoja kursseihin liittyvistä järjestelyistä lähetetään ennen kurssien alkua

******

Comics Center prepares for contact teaching during autumn 2020 courses. The group sizes will be smaller and we will see that the required extra attention to teaching spaces and hygiene is on point. Comics Center actively follows the public information concerning COVID-19.

If regular teaching on the premises is not possible, Comics Center will organise all possible courses via remote teaching.

We will update this info and send you more precise instructions before the beginning of our courses

If you have questions, please ask opetus@sarjakuvakeskus.fi

 

SARJAKUVAKESKUKSEN OPETUSPISTE

AIKUISILLE:

adults:

Intensiivikurssit AIKUISILLE:

Nuorille:

SENIORIEN OPETUS SARJAKUVAPISTEISSÄ:

LASTEN JA NUORTEN OPETUS 
PÄÄKAUPUNKISEUDUN SARJAKUVAPISTEISSÄ:

ARABIAN SARJAKUVAPISTEET

VUOSAAREN SARJAKUVAPISTE

TAPIOLAN SARJAKUVAPISTE

KARAKALLION SARJAKUVAPISTE

Muista myös avoimet työpajat:

Croquis, perjantaipajat, Lasten lauantai...

kysy-tilattavia

aukiolot 2 600 sarjakuvakeskus

Turun Sarjakuvakauppa Helsingin (yläkerrassamme) oma puhelin: 044 230 8251

turun sarjakuvakauppa logo

Ninni Aallon sarjakuvanäyttely: Zzzzuuuup!! 3.5.–28.5.2012

graafikko 01

Sarjakuvahahmoihin perustuva näyttely esittelee kirjoihin ja typografiaan addiktoituneen graafikon, jonka toimia kommentoi jäljittelemättömään tyyliinsä sarkastinen pupu Schopenhauer.

Sarjakuvanäyttelyn päähenkilöt:

Ninni (s. 1974)
on graafinen suunnittelija, kuvittaja ja sarjakuvapiirtäjä, joka aivan pian valmistuu ammattikorkeakoulusta. Ninni piirtää Sähköjänis-blogia, johon perustuva samanniminen sarjakuva-albumi julkaistiin syksyllä 2011 analogisia ratkaisuja suosivien iloksi. Aiemmin Ninni on julkaissut yhteistyössä Henri Hakkaraisen kanssa toteutetun Prinsessa ja Mylläri -lastenkirjan, joka myös sisältää jäniksiä.

Schopenhauer (s. 2007)
on pieni kani, jolla on itsestään suuret luulot, joskaan ei täysin perusteettomasti. Toisin kuin usein kuvitellaan, kanit ja jänikset eivät ole jyrsijöitä, vaan kuuluvat jäniseläinten ylvääseen sukuun ja paheksuvat suuresti ihmisten yleistiedon vajavaisuutta tässä asiassa. Tosin ne paheksuvat joka tapauksessa lähes kaikkea. Schopenhauer toimii tinkimättömänä kriitikkona ruokaa, majoitusta ja rapsutuksia vastaan.

Sähköjänis-blogi: www.ninni.sarjakuvablogit.com

Avajaiset torstaina 3.5.2012 klo 18.00


ruututarranetti  UTT logo vari 600


Twitter

Comics Center HEL

RT @sarjakuvaseura: Tervetuloa Sarjakuvakeskuksen kesän ja syksyn kursseille! Myös verkkokursseja. Aikuisille, lapsille ja nuorille. Täällä…

by Comics Center HEL