a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

 

Sarjakuvakeskuksen julkaisuja on Sarjakuvakeskuksen oma kirjasarja, jonka puitteissa julkaistaan erilaisiin projekteihin liittyviä teoksia, muun muassa lastensarjakuvaa ja Suomessa vähemmän tunnettuja kansainvälisiä tekijöitä. Suomen sarjakuvaseura julkaisee teoksia myös yhteistyössä muiden toimijoiden ja kustantajien kanssa. Kansainvälisen sarjakuvaviennin näkyvin hanke on vuodesta 2011 ilmestynyt Finnish Comics Annual -kirjasarja. Lisäksi esittelemme muita Suomen sarjakuvaseuran julkaisuja. Vuonna 2015 alettiin myös Helsingin sarjakuvafestivaalien yhteydessä julkaista kansainvälisten taiteilijavieraiden teoksia.

Nordicomics Tallinn Workshop 2011

Nordicomics Tallinn Workshop 2011

Nordicomics

Kirja esittelee Tallinnassa vuonna 2011 järjestetyn Nordicomics Baltic -työpajan tuotoksia. Mukana on nuoria taiteilijoita pohjoismaista ja Baltian maista.

Nordicomics.info - Copenhagen Workshop May 2010

Nordicomics.info - Copenhagen Workshop May 2010

Nordicomics

Kirja on osa Nordicomics.info- hanketta. Se luotiin "Kirja viikossa"- työpajassa kansainvälisellä Komiks.dk- sarjakuvafestivaalilla Kööpenhaminassa toukokuussa 2010. Kirja on syntynyt Pohjoismaisten sarjakuvataiteilijoiden ja kuvittajien yhteistyönä.

Nordicomics.info - Helsinki Workshop August 2009

Nordicomics.info - Helsinki Workshop August 2009

Nordicomics

Sarjakuva-antologia on Nordicomics-yhteistyöprojektin ensimäinen julkaisu. Se kokoaa yhteen vuonna 2009 Suomessa pidetyn työpajan lyhyitä tarinoita, joissa yhdistävänä teemana on Helsinki.

<<  1 2 [3