Subscribe on YouTube Subscribe to RSS

Tilat ja niiden vuokraaminen

Sarjakuvakeskuksella on tällä hetkellä kaksi toimipistettä, Kalliossa ja Kalasataman Teurastamolla. Tiloja vuokrataan myös erilaisiin tapahtumiin, ota yhteyttä. Molemmissa on valitettavasti esteelliset WC-tilat.

Sarjakuvan ja kuvitustaiteen Galleria

Galleriasta on vuokrattavana tilaa sarjakuva-aiheisille näyttelyille Porthaninkatu 9:ssä Kalliossa, aikataulujen ja näyttelyiden mukaan. Kyselyt Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Mikäli olet kiinnostunut kuvitusnäyttelystä, ota yhteyttä Kuvittajat ry:n toiminnanjohtajaan: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Sarjakuvakeskus tarjoaa talosta löytyvän tekniikan ja osaamisen avuksi:

  • hiltunen-webnäyttelytilat osoitteessa Porthaninkatu 9, 00530 Helsinki
  • talosta löytyviä kehyksiä lainaan mahdollisuuksien mukaan
  • kehystys -ja ripustusapua tarvittaessa
  • gallerian seiniin on mahdollista tehdä seinämaalauksia
  • Sarjakuvakeskuksen välineistö käytettävissä, maaleja litramäärästä riippuen
  • Teosmyynnistä jää sarjakuvaseuralle 30% provisio
  • tiedotus: sosiaalinen media, julistejakelu, lehdistötiedotteet, Sarjainfo-lehti, Sarjakuvakeskuksen uutiskirje, menokalenterit, blogihaastattelu taiteilijasta jne.
Mahdollisesti muista materiaali- ja kuljetuskuluista taiteilija vastaa itse (kuten esim. näyttelyprinttien painattamisen). Taiteilija vastaa myös teosten mahdollisesta vakuuttamisesta näyttelyn ja kuljetuksen ajaksi.
 
porthaninkatu-galleria-360-tammikuu-2017-1600
GALLERIAPOHJAPIIRROS

Kirjaverstas

Kirjaverstaalta Teurastamolta (Työpajankatu 2 R4, 00580 Helsinki) voi vuokrata tilaa omaan tapahtumaan. Esimerkiksi tapahtumat perjantai-iltaisin Perjantaiverstas-nimikkeen alla – esim. julkkarit, kirjallisuustapahtuma. Tai yksityiset tapahtumat: syntymäpäivät, seminaarit tms. Meiltä voi tilata tapahtumiin myös ohjelmaa: sarjakuvapajan, livepiirrosta, karikatyyrejä tms.
 
Ota yhteys: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
Kirjaverstaalla on myös pieniä kuvitusnäyttelyitä, painotuksena lapsille suunnattu kuvitus. Kuvittajat ry. vastaa näistä.
 
 
kirjaverstas-teurastamo-helsinki-web
 
kirjaverstas-panoraama2-web
 
kirjaverstas-panoraama1-web
 
Näet panoraamakuvat isompina klikkaamalla! 
Valokuvat Henry Söderlund, Aino Sutinen