Subscribe on YouTube Subscribe to RSS
  • joulumyyj 980
    Tämä on upea tilaisuus ostaa joulukortit ja lahjat suoraan tekijöiltä. Tarjolla kuvakirjoja lapsille ja aikuisille, grafiikkaa, originaaleja, julisteita, omakustanteita, sarjakuvia, kortteja, kalentereita – ja kaikkea muuta ihanaa pukin konttiin. Myyjäiset la–su 29.–30.11. klo 12–17. Samaan aikaan lauantaina myös Lasten lauantai. Lue lisää...

  • kurssit-kevat2015 980
    Katso Sarjakuvakeskuksen aikuisten ja lasten kevään kurssit. Lue lisää...

sarjakuvakeskus-osoite

Kurssit keväällä 2015

AIKUISILLE:

Kuvakirjapiiri
Kuvituksen peruskurssi
Strippikurssi
Sarjakuvailmaisu 1&2
Tekstauskurssi
Animaatiokurssi 8–12-vuotiaille

LAPSILLE:

Animaatiokurssi 8–12-vuotiaille
Iltapäiväkurssit
Katutaidetyöpaja

SARJAKUVAPISTEET MUUALLA HELSINGISSÄ:

Vuosaaren, Roihuvuoren ja Kinaporin sarjakuvapisteiden kursseista tulossa tietoa ennen vuoden loppua!

Muista myös avoimet työpajat:

Nuortenpajat maanantaisin Sarjakuvakeskuksella ja tiistaisin Vuosaaressa, tiistain croquis, perjantaipajat, Lasten lauantai...

Sarjakuvaseura Leipzigin kirjamessuilla 15.–18.3.2012

FCA2012 kannet

Suomalainen sarjakuva oli läsnä Leipzigissä monella tavalla. Kirjamessuilla juhlitiin Suomen sarjakuvaseuran ja Huuda Huudan Finnish Comics Annual 2012:n julkaisua omassa iltatapahtumassaan paikallisessa kulttuurikeskus Moritzbasteissa. FCA-antologiasarja toimii kansainvälisenä näyteikkunana laadukkaaseen suomalaiseen sarjakuvaan ja sen avulla pyritään luomaan tekijöille uusia julkaisukanavia ulkomailla.

comicscomments

Sarjakuvaseura toteutti myös yhteistyössä messujen ja FILIn kanssa Comics&Comments -näyttelyn, jossa oli suomalaisten, unkarilaisten ja virolaisten sarjakuvantekijöiden töitä. Messualueella esillä olleet 1 x 5 metrin kokoiset työt kommentoivat rasismia ja eriarvoisuutta. Suomesta näyttelyssä mukana olivat Mari Ahokoivu, Kaisa Leka, Tommi Musturi ja Ville Tietäväinen, joista Ahokoivu oli paikan päällä.

Messuvieraina olivat myös sarjakuvantekijät Ville Ranta ja Petteri Tikkanen, Sarjakuvakeskuksen toiminnanjohtaja Kalle Hakkola sekä FCA 2012:n toimittanut sarjakuvaneuvos Reija Sann. Leipzigin messut toimivat sarjakuvan osalta lähtölaukauksena Frankfurt 2014 -projektille.

Twitter

Facebook

Uusix
Tavani
Geezers
Suomen askartelu
Tempera
Bionade