Tilat ja niiden vuokraaminen

Sarjakuvan ja kuvitustaiteen Galleria

Galleriasta on vuokrattavana tilaa sarjakuva-aiheisille näyttelyille Porthaninkatu 9:ssä Kalliossa, aikataulujen ja näyttelyiden mukaan. Kyselyt Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Mikäli olet kiinnostunut kuvitusnäyttelystä, ota yhteyttä Kuvittajat ry:n toiminnanjohtajaan: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Sarjakuvakeskus tarjoaa talosta löytyvän tekniikan ja osaamisen avuksi:

  • hiltunen-webnäyttelytilat osoitteessa Porthaninkatu 9, 00530 Helsinki
  • talosta löytyviä kehyksiä lainaan mahdollisuuksien mukaan
  • kehystys -ja ripustusapua tarvittaessa
  • gallerian seiniin on mahdollista tehdä seinämaalauksia
  • Sarjakuvakeskuksen välineistö käytettävissä, maaleja litramäärästä riippuen
  • Teosmyynnistä jää sarjakuvaseuralle 30% provisio
  • tiedotus: sosiaalinen media, julistejakelu, lehdistötiedotteet, Sarjainfo-lehti, Sarjakuvakeskuksen uutiskirje, menokalenterit, blogihaastattelu taiteilijasta jne.
Mahdollisesti muista materiaali- ja kuljetuskuluista taiteilija vastaa itse (kuten esim. näyttelyprinttien painattamisen). Taiteilija vastaa myös teosten mahdollisesta vakuuttamisesta näyttelyn ja kuljetuksen ajaksi.
 
porthaninkatu-galleria-360-tammikuu-2017-1600
GALLERIAPOHJAPIIRROS

Kirjaverstas

Kirjaverstaalta Teurastamolta (Työpajankatu 2 R4, 00580 Helsinki) voi vuokrata tilaa omaan tapahtumaan. Esimerkiksi tapahtumat perjantai-iltaisin Perjantaiverstas-nimikkeen alla – esim. julkkarit, kirjallisuustapahtuma. Tai yksityiset tapahtumat: syntymäpäivät, seminaarit tms. Meiltä voi tilata tapahtumiin myös ohjelmaa: sarjakuvapajan, livepiirrosta, karikatyyrejä tms.
 
Ota yhteys: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
Kirjaverstaalla on myös pieniä kuvitusnäyttelyitä, painotuksena lapsille suunnattu kuvitus. Kuvittajat ry. vastaa näistä.
 
kirjaverstas2
 
kirjaverstas-teurastamo-helsinki-web
 
perjantaiverstas-tausta-web
 
Kirjaverstas-kuva2
 
Valokuvat Henry Söderlund, Roosa Soivuori