Tilat ja niiden vuokraaminen

Sarjakuvakeskuksella on tällä hetkellä kaksi toimipistettä, Kalliossa ja Kalasataman Teurastamolla. Tiloja vuokrataan myös erilaisiin tapahtumiin, ota yhteyttä. Molemmissa paikoissa on valitettavasti esteelliset WC-tilat ja portaita.

kuvitukset-kirjaverstas-portsa-web

Porthaninkatu 9

Porthaninkadulla Kalliossa toimivat Galleria Sarjakuvakeskus, Suomen sarjakuvaseuran toimisto, Turun Sarjakuvakauppa HKI sekä osa Sarjakuvakeskuksen kursseista ja työpajoista.

 

Sarjakuvakeskuksen galleriasta on vuokrattavana tilaa sarjakuva-aiheisille näyttelyille vuodelle 2018 Porthaninkatu 9:ssä Kalliossa, aikataulujen ja näyttelyiden mukaan. Sarjakuvanäyttelytoiminta jatkuu vuodenvaihteen jälkeen nimellä Galleria Sarjakuvakeskus. Kyselyt Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Sarjakuvakeskus tarjoaa talosta löytyvän tekniikan ja osaamisen avuksi:

  • hiltunen-webnäyttelytilat osoitteessa Porthaninkatu 9, 00530 Helsinki
  • talosta löytyviä kehyksiä lainaan mahdollisuuksien mukaan
  • kehystys -ja ripustusapua tarvittaessa
  • gallerian seiniin on mahdollista tehdä seinämaalauksia
  • Sarjakuvakeskuksen välineistö käytettävissä, maaleja litramäärästä riippuen
  • Teosmyynnistä jää sarjakuvaseuralle 30% provisio
  • tiedotus: sosiaalinen media, julistejakelu, lehdistötiedotteet, Sarjainfo-lehti, Sarjakuvakeskuksen uutiskirje, menokalenterit, blogihaastattelu taiteilijasta jne.
Mahdollisesti muista materiaali- ja kuljetuskuluista taiteilija vastaa itse (kuten esim. näyttelyprinttien painattamisen). Taiteilija vastaa myös teosten mahdollisesta vakuuttamisesta näyttelyn ja kuljetuksen ajaksi.
 
porthaninkatu-galleria-360-tammikuu-2017-1600
GALLERIAPOHJAPIIRROS

kirjaverstas-logo-mv-web

Kirjaverstaalta Teurastamolta (Työpajankatu 2 R4, 00580 Helsinki) voi vuokrata tilaa omaan tapahtumaan. Esimerkiksi tapahtumat perjantai-iltaisin Perjantaiverstas-nimikkeen alla – esim. julkkarit, kirjallisuustapahtuma. Tai yksityiset tapahtumat: syntymäpäivät, seminaarit tms. Meiltä voi tilata tapahtumiin myös ohjelmaa: sarjakuvapajan, livepiirrosta, karikatyyrejä tms. 
 
Ota yhteys: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
Kirjaverstaalla on myös pieniä kuvitusnäyttelyitä, painotuksena lapsille suunnattu kuvitus. Kuvittajat ry. vastaa näistä.
 
 
kirjaverstas-teurastamo-helsinki-web
 
kirjaverstas-panoraama2-web
 
kirjaverstas-panoraama1-web
 
Näet panoraamakuvat isompina klikkaamalla! 
Valokuvat Henry Söderlund, Aino Sutinen