Sarjakuvailmaisun jatkoryhmä (Syksy 2018)

Ryhmä on tarkoitettu sarjakuvaharrastamisen jatkamiseen ja syventämiseen niille opiskelijoille, jotka ovat jo käyneet Sarjakuvailmaisu 1&2 -kurssin tai muuten opiskelleet sarjakuvaa. Ryhmässä voi toteuttaa vapaammin omia sarjakuvaideoita, mutta ohjaamassa on silti alan ammattilainen. Vertaistuella ja -palautteella on ryhmässä iso merkitys. Ohjaajana toimii Sarjakuvailmaisun vastuuopettaja Karri Laitinen sekä vaihtuvat sarjakuva-alan ammattilaiset. Kurssilaisten toiveita opetuksen pitäjistä ja sisällöistä otetaan ilolla vastaan.

KURSSITIEDOT:

Aikataulu: 12.9.–5.12.2018 keskiviikkoisin klo 19–20.30 (12 opetuskertaa, syyslomaviikolla 17.10. ei opetusta)

Kurssimaksu, kevätlukukausi: 100/80€ (alennus Suomen sarjakuvaseuran jäsenille, opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille)

Opettaja: Sarjakuvapiirtäjä Karri Laitinen

Ilmoittautuminen: Verkkolomakkeen kautta. Mainitse alennusryhmästä lisätiedoissa.

Opetuspaikka: Sarjakuvakeskus, Porthaninkatu 9

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin alkua, sen jälkeen veloitamme 20€. Kurssin peruuttaminen kurssin alettua ei ole mahdollista.

Minimimäärä osallistujia Sarjakuvakeskuksen kursseille on 8. Jos osallistujia on vähemmän, kurssi voidaan joutua perumaan. Ilmoitamme kurssin peruuntumisesta viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua.

Kuvitus: