Avoimet työpajat

Sarjakuvakeskus järjestää avoimia työpajoja eri-ikäisille piirtäjille. Tule mukaan oppimaan!

Sisältö: Croquis-tiistaiAvoin perjantai Lasten lauantai

 katuliitu

CROQUIS-ILLAT TIISTAISIN

Sarjakuvakeskus järjestää tiistaisin klo 19–20 elävän mallin piirtämistä. Tunneilla harjoitellaan tavanmukaista pitkää ja lyhyempää asentoa, mutta myös kokeellisempaa varjostuksen ja vaatteiden piirtämistä.

Paja on kaikille avoin ja etukäteen ilmoittautumista ei tarvita. Mallille kerätään kolehti, joten varaa tätä varten vähintään 3€. Malliksi saa myös hakea, kiinnostuneet voivat ilmoittautua pajojen vetäjälle, Geneva Rosett-Hafterille osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (kirjoita englanniksi).

Sarjakuvakeskus Croquis tiedottaa myös Facebookissa. Lauantain croquis-työpajat ovat päättyneet toistaiseksi. Croquis-pajoja pidetään myös erilaisissa Sarjakuvakeskuksen tapahtumissa.

Vuoden viimeinen croquis 13.12.2016! Jatkossa croquis pidetään Teurastamolla Kirjaverstaalla, lisätietoa pian.

 

croquis

 

PERJANTAIN AVOIMET PIIRTOILLAT

Sarjakuvakeskus järjestää avoimia piirtoiltoja joka perjantai klo 14.30–18. Piirtoillat on suunnattu niin harrastelijoille kuin ammattilaisille ja niissä on tarkoitus vaihtaa ajatuksia ja palautetta omista ja muiden töistä rennossa ilmapiirissä. Keskuksen opetustilat ja työvälineet ovat tilaisuuksien aikana vapaasti käytettävissä. 

Vetäjä: Saana Kaurala

Perjantaipajan blogi: perjantaipaja.tumblr.comLisätietoa myös Facebook-ryhmästä. 

 

perjantaipiirtoillat500 
  

LASTEN LAUANTAI

Lasten lauantai on joka kuun viimeisenä lauantaina pidettävä avoin ja ilmainen työpaja kaikenikäisille lapsille. Ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, vaihtuva teema.

Ajankohtaisista Lasten lauantain teemoista tiedotetaan Ajankohtaista-osiossa

Aukioloajat 12-16, myös sarjakuvakauppa, kahvio ja galleria auki. Tervetuloa.

Järjestämme lasten avoimia työpajoja myös muualla, kysy lisätietoa! 

Jatkuu syyskuussa!

Muut PAJAT

Katso tietoa ajankohtaisista tapahtumista täältä. Järjestämme usein yksittäisiä luentoja ja työpajoja myös vakituisten kurssien ja työpajojen lisäksi.

Kuvitukset: Sakari Sivonen, Frida Lindholm, Max Sarin