Subscribe on YouTube Subscribe to RSS
  • mita-sa-taalla-slide

    Mitä sä täällä teet? – Tarinoita maahantulosta. Näyttely 2.2.–25.2.2017 Porthaninkatu 9. Tässä sarjakuvanäyttelyssä 15 eri puolilta maailmaa pohjoiseen tullutta eri-ikäistä ihmistä vastaa kysymykseen ja kertoo maahantulokokemuksensa. Jokaisen tarinan on piirtänyt sarjakuvaksi eri taiteilija, joten kertojilla on myös kuvallisesti oma ääni. Lisää näyttelystä...

  • kirjaverstas-kansikuva-web

    Sarjakuvakeskuksen aikuisten kurssit muuttavat Kirjaverstaalle Teurastamolle! Kaikki kevään 2017 kurssit on nyt julkaistu kurssisivuillamme, ilmoittautumaan pääset verkkolomakkeen kautta. Teurastamolla kirjakauppa avoinna ti–la 10.1. alkaen. Tapahtumia keväällä lauantaisin, ensimmäinen Lasten lauantai 28.1.

Galleria Ruutu perustettu Sarjakuvakeskuksen ikkunaan

Galleria Ruutu on helmikuussa 2012 avattu ikkunagalleria, johon kutsutaan sarjakuvataiteilijoita, keräilijöitä tai sarjakuva- ja taidekollektiiveja pitämään näyttelyjä. Galleria tarjoaa monipuolisia näyttelyitä ympäri vuorokauden. Sarjakuvanäyttelyt vaihtuvat kuukausittain ja näyttelyillä pyritään esittelemään sarjakuvakerronnan erimuotoja. Gallerian tarjonnasta vastaa sarjakuvataiteen läänintaiteilija Solja Järvenpää (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.). 

ruutu ikkuna2

Galleria on osa Uudenmaan taidetoimikunnan läänintaiteilijan projektia.

Ensimmäinen näyttely: Antti Silvekoski: GRAZY WINTER COLLECTION! 3.–27.2.2012

 ruututarranetti     UTT logo vari 600

Twitter

Facebook