Subscribe on YouTube Subscribe to RSS
  • nyt-riittaa-etusivu

    Nyt riittää! – Sarjakuvakulttuuri <3 Monikulttuurisuus on Helsingin Kirjamessuilla tehty sarjakuvalehti, jossa useat suomalaiset sarjakuvataiteilijat ottavat kantaa ja vastustavat rasismia. Näyttelynavajaiset ja painetun, laajennetun lehden julkkarit ti 24.11. Tuotot lehden myynnistä ohjataan SPR:n toimintaan. Lisätietoa projektista ja linkki digilehteen täällä.

  • seuran-julkaisut-kollaasi-web

    Suomen sarjakuvaseura on julkaissut Helsingin 30. sarjakuvafestivaalien aikaan viisi uutta sarjakuva-albumia, yhden näyttelykatalogin sekä yleisen festivaalikatalogin. Lisää...

Galleria Ruutu perustettu Sarjakuvakeskuksen ikkunaan

Galleria Ruutu on helmikuussa 2012 avattu ikkunagalleria, johon kutsutaan sarjakuvataiteilijoita, keräilijöitä tai sarjakuva- ja taidekollektiiveja pitämään näyttelyjä. Galleria tarjoaa monipuolisia näyttelyitä ympäri vuorokauden. Sarjakuvanäyttelyt vaihtuvat kuukausittain ja näyttelyillä pyritään esittelemään sarjakuvakerronnan erimuotoja. Gallerian tarjonnasta vastaa sarjakuvataiteen läänintaiteilija Solja Järvenpää (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.). 

ruutu ikkuna2

Galleria on osa Uudenmaan taidetoimikunnan läänintaiteilijan projektia.

Ensimmäinen näyttely: Antti Silvekoski: GRAZY WINTER COLLECTION! 3.–27.2.2012

 ruututarranetti     UTT logo vari 600

Twitter

Facebook

Tempera
Uusix
Suomen askartelu
Bionade
Geezers
Tavani